Norgesdemokratene
Migrasjon

Pensjonister – våkn opp!

Det er som regel slik at arbeidstakere betaler sitt pensjonstrekk som de skal, uavhengig om de er gift, samboende, eller enslig. På samme måte har hver og en et selvsagt krav på sin rettmessige pensjon – uansett nåværende sosial status.

Den gang du som var arbeidstaker og betalte ditt pensjonstrekk, for å få den pensjon du hadde krav på ved arbeidslivets slutt, – var det noen som fortalte deg det følgende: Dersom du som pensjonist fortsatt er gift eller samboende, vil staten ta fra deg 10 % av din pensjon – før skatt, men dersom du er ugift eller enslig, vil du få hele den pensjon du har krav på – før skatt? Nei, nemlig!

På denne måten straffer staten dem som er gifte eller samboende pensjonister. I løpet av året betyr det faktisk et tyveri av mange tusen kroner i året du egentlig har krav på, utfra det faktum at du betalte det du skulle da du var i jobb. Det er som regel slik at arbeidstakere betaler sitt pensjonstrekk som de skal, uavhengig om de er gift, samboende, eller enslig. På samme måte har hver og en et selvsagt krav på sin rettmessige pensjon – uansett nåværende sosial status.

Til valget høsten 2021 har vi pensjonister mulighet til å få slutt på dette pensjons-tyveriet, og endatil få oppjustert kjøpekraften.


Pr. i dag er det partiet som kan få denne skuta på rett kjøl og kurs ikke lenger med i regjeringen. Det kan og bør Norges pensjonister tenke på — før de stemmer!

Pensjonister – våkn opp!

Terje Haugom
Samfunnsdebattant og medlem i Demokratene