Norgesdemokratene

Slike pøbler hører ikke hjemme her.

Slike voldelige pøbler vi har sett i den senere tid, ønsker jeg ikke å ha i Norge.

Demokratenes organisatoriske nestleder, Tove Merethe Johansen: Slike voldelige pøbler vi har sett i den senere tid, ønsker jeg ikke å ha i Norge.

Hvis de er så veldig misfornøyd, med tingenes tilstand, vil jeg på det sterkeste anbefale dem å flytte ut av landet. Dette vil jeg kjempe mot så lenge jeg drar pusten.

Vi er et fredelig folkeslag, som ikke trenger slike mennesker boende, i dette vakre landet vårt. Jeg har alltid vært kritisk til deres ideologi, som de pakker inn som en religion.

Sannheten er at denne ideologien er politisk, en farlig sådan. Noe, de i den senere tid, har bevist for oss. Jeg er for alvor, lei av pinglete politikere, som fortsatt, bare lar dette skje, uten å si et eneste ord, til sin egen befolkning.

La oss jobbe hardt, sammen, for å få tilbake landet vårt, slik vi er vant til å ha det, for at våre etterkommere, skal ha det så godt de bare kan.

Slike pøbler hører ikke hjemme her.

Jeg vil, som en representant for Demokratene, gjøre alt jeg kan for det norske folk. Det fortjener de. Derfor, ønsker jeg å være, en av partiets representanter, som er på stortinget, etter valget i 2021. Alt for Norge!

Tove Merethe Johansen
Organisatorisk nestleder i Demokratene

Følg oss