Demokratene Norge
Standard bakgrunnsbilde

Nye krefter i Demokratene i Hordaland

Nye krefter i Demokratene i Hordaland«Demokratene i Hordaland fokusere på partiets gode politikk fremover,». Et sier fungerende leder for Demokratene i Hordaland, Marianne Solheim. Fylkeslaget er i ferd med å reorganiseres, og Marianne Solheim har fått med seg Jan-Ove Fromreide på den jobben. De er nå i full gang med å få på plass partiets stortingsliste.

Fromreide, og Solheim forteller at de er godt i gang med arbeidet, og at det er mange gode kandidater. «Velgerne i Hordaland fortjener et alternativ til FrP», sier Solheim. «Av saker vi vil kjøre frem er ut av EØS- og Schengen avtalen, styrke forsvaret, og stoppe spesielt den muslimske masseinnvandringen som på sikt kan ødelegge vårt land», avslutter, Solheim og Fromreide.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.