Demokratene Norge
Standard bakgrunnsbilde

Vil straffe dyremishandling strengere

Vil straffe dyremishandling strengere«Stadig dukker det opp flere saker i media der det har vært kriminelt mislighold av dyr av personer som aldri i utgangspunktet skulle hatt lov til å ha dyr,» sier Demokratenes politiske nestleder Vidar Kleppe. Han vil straffe dyremishandling strengere. «Hvordan vi mennesker behandler dyr sier faktisk det meste om hvordan vi er som mennesker».

I dag er det mattilsynet og noen gode prøveprosjekter med lokalt dyrepoliti som skal følge opp med mål om å få: Fjernet all dyremishandlingen i Norge. Det mener Kleppe ikke er tilstrekkelig. «Sakene som har blitt gjort kjent i media bare de siste ukene er grusomme og viser at dagens system “rett og slett” ikke er godt nok,» sier han. «Det at det i 2017, ligger døde dyr og råtner sammen med levende misligholdte dyr som mangler mat og vann kan selvsagt aldri godtas,» legger han til.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.