Norgesdemokratene

Nå er Demokratene klar for å gi alt for Norge

Nå er Demokratene klar for å gi alt for NorgeDet nye styret til Demokratene i Norge, som ble valgt på landsmøtet 18.februar, er nå godkjent av de norske offentlige registrerings- og kontrollmyndighetene. Det betyr at den nye ledelsen som  nå står oppført i Brreg og i Partiregisteret er partiets lovlige valgte ledelse . Dette betyr at all uroen som ble skapt av et fåtall medlemmer nå er over og hører til fortiden. Demokratene i Norge sliter derfor ikke lengre med interne problemer.

«Det nye styret har ryggen klar og kan nå konsentrere seg om politikk, organisasjonsoppbygging og markedsføring de nærmeste månedene. Deretter følger en valgkamp som jeg er helt sikker på vil bidra til å styrke partiet,» sier partileder Makvan Kasheikal. Han oppfordrer både fylkeslag, lokallag og enkeltmedlemmer til å bidra til å få satt opp så mange kompetente stortingslister som mulig, og bidra aktivt til medlemsverving de kommende ukene.

Demokratenes politiske nestleder Vidar Kleppe gleder seg nå til å drive valgkamp på Norges beste partiprogram til gang for  det norske folk som alt for lenge har blitt glemt av de etablerte politiske partiene på Stortinget.