Norgesdemokratene

Kleppe vil beholde kreftkoordinator

Vidar_Kleppe2-150x123Over 200 kommuner i Norge har kreftkoordinator. Men nå har Kristiansand kommune uten politisk behandling besluttet å fjerne den den viktige stillingen som kreftkoordinator i kommunen vår. «Dette medfører at situasjonen for de kreftsyke og familiene deres forverres,» konkluderer Demokratenes bystyremedlem i Kristiansand, Vidar Kleppe. «Etter Demokratenes mening kan derfor ikke denne administrative beslutningen fra administrasjonen bli stående,» mener han.

Det har ført til at Kleppe har tatt initiativ overfor byens ordfører og tar opp saken i en interpellasjon der han vil vite om ordføreren, i likhet med Demokratene mener at saken om nedleggelse av stillingen som kreftkoordinator i Kristiansand kommune endelig skal og må – avgjøres av Kristiansand bystyret.