Norgesdemokratene
Vanvidd - Gravide anbefales å vaksinere seg

Gravide anbefales å vaksinere seg

Nå skal folk igjen lures til å ta ny vaksine.

Da er de på’n igjen. Nok en vaksine som har farligere bivirkninger enn selve sykdommen. VG har en artikkel om dette i dag.

Lærte de virkelig ingenting av det Covid-sirkuset de satte igang i 2020? Det som raserte nordmenns økonomi og helse, og hvor de ville ha 100 års hemmelighold av granskningen etterpå?

Skal norske skattepenger igjen brukes til å kjøpe inn vaksiner man skal lure eller presse befolkningen til å ta? Ingen av disse vaksinene er testet godt nok. Det tar omtrent 10 år å få en normal godkjenning av slikt.

Antall unge med hjerteproblemer har eksplodert i hele verden — også i Norge.

Her er et intervju via Hemalipodden med Maria Vilster og faren Tomas i august:

Lørdag 2. september fikk Tomas Vilster en tekstmelding fra sin datter.
– Hun har ikke hatt en skrivefeil siden tredje klasse, nå kom bokstavene hulter til bulter.

Maria havnet på legevakten på Hamar fordi hjertet hennes slo vilt, det bar videre til Elverum sykehus i ambulanse der Maria lå på overvåkningen over natten.

Hemalipodden

Her fra programmet vårt:

8.12 Vaksinasjon

All vaksinasjon i Norge skal være frivillig. Personer som anbefales eller ber om vaksine må få tilstrekkelig informasjon om fordeler og ulemper ved vaksinering til å kunne ta et informert valg. Det skal være full åpenhet om eventuell risiko. Uvaksinerte må aldri utsettes for noen form for press.

2.4 Nei til tvungen vaksinering

Norgesdemokratene anser kroppslig integritet som hellig. Vi er imot tvungen vaksinering. Dette gjelder også “mykere” former for tvang slik som reiseforbud for ikke-vaksinerte. Det skal ikke skapes tvang ved å i praksis nekte norske borgere muligheten til å føre et normalt liv.

Vi understreker at vi ikke er imot vaksinering, og vil fortsatt oppfordre norske borgere til å vaksinere seg, men det må være frivillig. De godt utprøvde og medisinsk forsvarlige vaksinene skal fortsatt distribueres ut til befolkningen i vårt vaksineprogram.

2.5 Privatliv

Norgesdemokratene er for menneskers rett til privatliv. Vi går imot lagring av internettrafikk, datalagringsdirektivet, tvungen smittesporingsapp, digital veiprising, og annen overvåkning av individets rett til privatliv. Vi ser med alvor på at EU pålegger denne typen overvåkning.

Privatlivets fred skal respekteres i den digitale verden. Offentlige tjenester egnet til å spore borgere som ikke har gjort noe straffbart skal ikke tillates selv om intensjonen påståes å være en annen. Digitalt vaksinepass er et groteskt eksempel, som minner om regimer vi ikke ønsker å forbinde oss med.

Gravide anbefales å vaksinere seg

Anbefalinger fra FHI i 2023 (jfr. VG)

Det er Folkehelseinstituttet som vurderer hvem som bør vaksinere seg mot corona nå:

  • Folk som er 65 år og eldre, og sykehjemsbeboere.
  • De i aldersgruppen 18–64 år som inngår i en risikogruppe.
  • Ungdom i aldersgruppen 12–17 år med alvorlig grunnsykdom.
  • Barn 5–11 år med alvorlig grunnsykdom dersom barnets lege vurderer dette som viktig.
  • Gravide i 2. og 3. trimester.

Det er valg i morgen folkens. På tide å si at:

Nok er f@en meg Nok!