Norgesdemokratene
EØS-avtalen svekker Norge.

EØS-avtalen svekker Norge

Norgesdemokratene sier NEI til arbeidsinnvandring som fører til sosial dumping.

Vi vil stoppe all arbeidsinnvandring ved å si opp EØS-avtalen. Vi sier Norge først og vil kjempe for norske arbeidsplasser og arbeidstakere.

Norgesdemokratene vil begrense bruken av midlertidige stillinger i arbeidslivet. Vi vil kjempe for å få tilbake norske arbeidere på norske skip og bli konkurranse dyktige innenfor EU-regelverkets grenser. Vi vil lovfeste minst 50 % norske arbeidere på norske skip.

Norgesdemokratene vil også jobbe for å stoppe all eksport av norske velferdsordninger til utlandet.

EØS-avtalen er faktisk et ja til utenlandske kriminelle og økt arbeidsinnvandring. Tiggere på Norges-turne med tiggerbøsser og biler fullpakket med tyvegods er et kjent faktum. Det er et direkte resultat av EØS-avtalen. På samme måte gir den samme avtalen utenlandske firma rett til å underby norske med billig arbeidskraft.

Med gyldig pass slipper kriminelle fra hele Europa uten problemer gjennom grensekontrollene til Schengen-området. I Norge kan oppholde seg i flere måneder, så lenge de hevder å være her for å lete etter jobber.

Det er ganske utrolig at Fremskrittspartiet, som jo stemte for at Norge skulle slutte seg til avtalen, fremdeles har noen som helst troverdighet — når de hevder at de er negative fri arbeidsinnvandring. De påstår at de ønsker å bekjempe kriminalitet, når de samtidig åpner grensene på vidt gap for nesten alle mennesker som er bosatt i Europa: øst som vest, fattige så vel som rike land.


EØS-avtalen svekker Norge

Vidar Kleppe
Politisk talsmann, fylkesting- og bystyrerepresentant for Demokratene

Følg oss på Facebook

Følg oss