Norgesdemokratene
Det er bare Demokratene som setter Norge først

Det er bare Demokratene som setter Norge først

Demokratene har alltid sagt NEI til: Åpne grenser, EU og den fri arbeidsinnvandring i EØS, som også medfører sosial dumping. Vi vil stoppe all arbeidsinnvandring ved å si opp EØS avtalen. Vi sier Norge først og vil kjempe for norske arbeidsplasser og arbeidstakere. Demokratene vil også snarest stoppe all eksport av norske velferdsordninger til utlendinger.

Viste du at EØS-avtalen faktisk er et ja til utenlandske kriminelle og økt arbeidsinnvandring? Tiggere på Norges-turne med tiggerbørser og biler fullpakket med tyvegods. Det er et direkte resultat av EØS-avtalen, på samme måten som det er et resultat av den samme avtalen at utenlandske firma kan underby norske med sin billige arbeidskraft. Kriminelle fra hele Europa slipper uten problemer gjennom grensekontrollene til Schengen-området så lenge de har gyldig pass.

I Norge kan de være i flere måneder, så lenge de hevder å være her for å lete etter jobber.Det er ganske utrolig at spesielt Fremskrittspartiet, som jo stemte for at Norge skulle slutte seg til avtalen, kan ha noen som helst troverdighet når de hevder at de er negative til en fri arbeidsinnvandring, og ønsker å bekjempe kriminalitet, når de samtidig åpner grensene som vide låvedører for nesten alle mennesker som er bosatt i Europa, øst som vest, fattige land så vel som rike land. 

Nok er nok, og derfor har jeg og Demokratene alltid sagt stopp til stortingsglobalistenes sin håpløse politikk – som suger og utarmer nordmenn og Norge økonomisk hver eneste dag. Ja, 365 dager i året.

Vidar Kleppe

Bystyre og fylkestings politiker for Demokratene