Norgesdemokratene

Nederlendere som ble til tyrkere på få timer.

Nederlendere som ble til tyrkere på få timer.Politiet og demonstranter barket sammen i flere nederlandske byer natt til søndag etter at den tyrkiske utenriksministeren og sosialministeren ble nektet å holde politiske møter i Nederland om den tyrkiske grunnlovsavstemningen. Flesteparten av demonstrantene var tyrkere med nederlandsk statsborgerskap. En hel gruppe som var og burde vært integrert i Nederland. Og ifølge De venstreorienterte politiske partiene er godt integrert.

“Realiteten er nok en helt annen, når vi ser at de vifter med det tyrkiske flagget og forlanger å få delta på et tyrkisk valgmøte, i Nederland. Dessuten må man vel nesten spørre seg hvor godt integrert de er i det nederlandske samfunnet når de oppfører slik vi har sett denne helgen. Deres voldelige angrep på politiet, som forsøker å gjøre jobben sin, er rett og slett forkastelig,” mener lederen for Demokratene i Norge, Makvan Kasheikal.

“Når hundrevis av «nederlendere» vifter med et tyrkiske flagget og kaster gjenstander mot politiet, må vi nesten spørre oss om vi står overfor en integrering eller en invasjon. Dersom disse tyrkerne ikke er interessert i å integrere seg, hva er da poenget med å bo i Nederland, eller andre vestlige land for den sakens skyld.  Hendelsene i Nederland de siste dagene er enda en dråpe i havet når det gjelder det naiv innvandringspolitikken som har rådd i Europa de siste 10 talls årene,” legger han til. I dag er det valg i Nederland og Kasheikal heier på Geert Wilders.