Norgesdemokratene

Makvan Kasheikal valgt som leder

Makvan Kasheikal valgt som lederStor antall medlemmer fra hele landet var lørdag samlet til landsmøte i Demokratene i Norge på Ernst Hotell i Kristiansand. Der ble Makvan Kasheikal valgt som leder, og Vidar Kleppe valgt som politisk nestleder. I ledertrioen fikk de med seg Per Christian Stensvåg som organisatorisk nestleder.

Det ble et rolig landsmøte der det ble vedtatt nye vedtekter, og et nytt partiprogram fremfor det kommende stortingsvalget. Det ble avsatt god tid til den politiske debatten som var savnet på landsmøtet for et år sider, der mye tid ble brukt på organisatoriske spørsmål.

Ved siden av de tre i ledertrioen har styret i Demokratene i Norge nå denne sammensetningen: Terje Svendsen, Vest Agder, kasserer, Terje Larssen, Vest Agder, studieleder, Christen Krogvig, Akershus, sekretær, Grethe Hansen, Vest Agder, Kristian Kahrs, Sør Trøndelag og Pål Andor Østvold, Rogaland, som styremedlemmer.