Norgesdemokratene

Ekstremister vil bli ekskludert

13874589_10153620283426227_1413030540_n-2Det er ingen nåde for høyreekstremister som infiltrerer Demokratene. Det slår både partileder Makvan Kasheikal og lederen for Demokratene i Hedmark, Per-Christian Stenvaag, fast, etter at en ekstremist avslørte seg med en grotesk kommentar på Facebook, der han skrev at det var helt greit at en 14 år gammel gutt med mørk hudfarge ble brutalt myrdet. Begge mener ytringen er ufyselig, og startet umiddelbart en eksklusjonsprosess som førte til at han frivillig meldte seg ut.

«Demokratene er i vekst. Vi får stadig nye medlemmer. Dette medlemmet stod langt bak på stortingslisten til et nylig reorganisert fylkeslag. Så lenge Demokratene kjemper mot islamisering og muslimsk innvandring må vi regne med at personer som er imot innvandring, men ut fra en helt annen ideologi eller et helt annet menneskesyn, eller med en helt annen argumentasjon, enn oss, kan forville seg inn i partiet. De vil bli tatt ånd om straks de avslører sitt ståsted, og må regne med å bli pelmet it av partiet», sier partilederen.

«Vi i Demokratene i Norge tar sterk avstand fra alle rasistiske ytringer. Vi er et parti som ikke ønsker slike medlemmer og de vil selvsagt straks bli ekskludert. Svein Åge Godtlund er nå ikke lenger medlem av Demokratene. Vårt parti Demokratene er svært kritisk til islamiseringen av Europa og dagens innvandringspolitikk i Norge men tar klart avstand fra all rasisme og ønsker en seriøs og saklig debatt,» sier lederen og førstekandidaten for Demokratene i Hedemark, Per-Christian Stenvaag.

«Jeg er personlig er gift med en kvinne fra Zimbabwe og mener selvsagt vi må respektere alle mennesker. Men det må være lov å stille spørsmål og være kritisk til islam og den islamiseringen som skjer i vårt land. Jeg mener klart vi må ta vare på vår kristne kulturarv. Hvorfor skal vi nordmenn forandre oss og forandre vårt levesett fordi vi har fått noen muslimer i Norge? De som kommer til Norge må respektere oss og akseptere hvordan vi lever. Det må være lov å elske sitt fedreland, kultur og tradisjoner uten å bli stemplet som rasist,» mener han, og legger til:

«Demokratene i Norge ønsker en strengere men fornuftig innvandringspolitikk men vi er ikke et høyreekstremt parti. Vår økonomiske politikk og velferdspolitikk ligger i sentrum så Demokratene i Norge er et blått sentrumsparti som ligger til venstre for Frp i det politiske landskapet.»