Norgesdemokratene

Vil ha dyrepoliti over hele landet! 

stensvagDemokratenes leder i Hedmark, Per-Christian Stenvaag, vil ha dyrepoliti i hele landet. «Det vil beskytte både dyr og mennesker,» mener han. «Vi har nå sett i mange år at Mattilsynet ikke har klart å håndtere dette problemet på en god måte, og at gjerningsmannen ikke får den straffen han fortjener,» skriver Stenvaag, og fortsetter:

«Derfor er det viktig å fortsette med det gode dyrepolitiet vi nå har fått i Norge.
Når et prøveprosjekt gir så gode resultater som dette, er det bare en ting å gjøre; innføre dyrepoliti i resten av Norge.

“Et dyreliv er også et liv, et dyrs frihet er like viktig som både min og din frihet. Det er ingen tvil om at dyrepoliti forebygger at mennesker mishandler dyr. Det er ikke bare dyrene vi beskytter.

For dem som begår mishandling av dyr er veien kortere til også å begå voldshandlinger mot mennesker. I dag er det ikke streng nok straff mot dyremishandling, med en strengere lovgiving kan man hindre mennesker i å utføre slike handlinger mot dyr.”

Er du enig med oss kan du bli medlem ved å sende sms DIN til 2380.»