Norgesdemokratene

Jo flere muslimer jo flere voldtekter

max_hermansen«Kan ikke bare alle politikere og journalister akseptere det faktum at flere muslimer betyr flere voldtekter? Hvorfor skal norske jenter og unge kvinner lide fordi en del politikere og journalister absolutt mener muslimene må til Norge for å hjelpes? Er det ikke mye bedre å hjelpe mange flere der nede?» Spørsmålene stilles av lederen for Demokratene i Oslo, Max Hermansen.

«På 35 år er det nesten 1,9 millioner som har fått oppholdstillatelse i Sverige. Det er over 90 prosent av disse som er muslimer (altså fra muslimske land); hvorav anslagsvis 3/4 menn; altså over en million muslimske menn i den mest seksuelle alder. På samme tid har antallet anmeldte seksuelle overgrep steget fra 3.500 pr år til over 20.000 pr år; en nesten seks-dobling. Antallet anmeldte voldtekter har på 35 år steget fra under tusen pr år til over 5.500 pr år; også det nesten en seks-dobling,» skriver Max Hermansen, og fortsetter:

«Selv om det kanskje prosentvis er noen flere voldtekter og seksuelle overgrep enn tidligere som blir anmeldt, kan denne nesten seks-doblingen i anmeldelser umulig skyldes dette alene. Bare de siste ti årene av denne perioden, er det over 160.000 anmeldte seksuelle overgrep og over 55.000 anmeldte voldtekter i Sverige. Konklusjonen er dermed at svenske politikere og journalister har importert et helvete for svenske jenter og unge kvinner.

Skal vi fortsette å gjøre det samme her i Norge? Minner om at 76,8 prosent av de over 31.000 asylsøkerne som kom til Norge i fjor, var menn; hvorav langt de fleste i sin mest seksuelt aktive alder. Svært få av dem er sendt ut. Minner om at en kvinne i tyve-årene i Kongsberg i sommer ble tvunget inn i et hus hvor det var fem syriske asylsøkere. Minst to av dem voldtok henne.»