Norgesdemokratene

Islam er en fiende av individets ukrenkelige frihet

Fromreide-150x150«Islam er årsak til nød. Islam er årsak til fattigdom. Islam er årsak til Israels problemer. Islam er årsak til Midtøstens problemer. Islam er årsak til muslimske lands problemer. Islam er årsak til absolutt alle lands problemer. I hvert fall der det finnes mange muslimer. Er det så vanskelig å få inn i knotten?? Å bekjempe islam er den viktigste oppgaven verden står overfor i dag,» mener Jan-Ove Fromreide, som er medlem av Demokratene i Hordaland.

 

«Vi vet at muslimer kommer inn i Norge og Europa i strie strømmer. Vi vet at de fleste av dem tror på islam. Vi vet at islam er en intolerant og krigersk ideologi. Da skal det ikke mye fantasi til, for å tenke seg fortsettelsen. Enhver sterkt troende muslim vi slipper inn I Europa, er egentlig en trojansk hest. De er ikke flyktninger,» hevder han, og fortsetter:

 

«De er invaderere; Allahs soldater. Det som skjer og våre idioter av noen ledere ikke forstår er at det er hijra, også kjent som immigrasjons jihad. Det står skrevet i koranen og er en kraftfull strategi den islamske verden har brukt i århundrer, for å overkjøre og dominere land. Vi må ikke tillate vår kultur å bli underminert og ødelagt ved å øke den muslimske befolkning. Antallet vi tillater å komme vil øke om et år eller to. Dette er noe våre hjernedøde politikere må få inn i skallen; Med engang de får flyktningstatus kan de hente sine familier. Og det gjør de. Og ikke bare en eller to. Selv om det ville vært ille nok; men ofte så mange som åtte familie medlemmer. 

Fra for eksempel 100 000 som er 100 000 for mye, til nærmere 1000 000.

 

Halvparten av muslimene i Europa og sikkert Norge ønsker sharialover og 25 % støtter vold mot europeere som utfører blasfemi mot deres religion og såkalte profet. Det er ikke logisk å importere menn som ønsker lover som ikke er forenelig med våre lover, verdier og kultur. Det er heller ikke i vår interesse å tillate opphold for mennesker med disse holdninger. Terrorister vil være blant dem. PST har fastslått at det vil være uunngåelig at terrorister vil snike seg forbi. Det har allerede blitt dokumentert flere ganger i Europa. Vi kan ikke importere terrorister. Ikke en eneste en. PST har konstatert at de ikke klarer å ha oversikt over mennesker som forlater de islamske landene på vei til Norge. Det er galskap å invitere mennesker hjem til seg- til landet- når vi ikke vet noe om dem. I tillegg er PST strekt til sin grense med ISIS undersøkelser av de som kommer.

 

De aller fleste av muslimene som strømmer inn i Norge er unge menn(77 % i 2015). Vi blir invadert av en arme med unge menn fra den muslimske verden. Muslimske menn lager bråk og faenskap over alt hvor de kommer. Involvering i kriminell aktivitet, voldtekter, trusler, drap, terrorisme og alt i mellom. Vi må ikke importere mennesker som har disse tilbøyelighetene til vold.

 

Islams lære er ikke kompatibel med vestens sivilisasjon. Når skal Erna og våre ledere få dette inn i treskallene sine? Selvom PST ikke kan kontrollere disse invadererne slik de vil, er de allerede identifisert fordi vi vet at de bringer med seg en ideologi som er grunnleggende og i direkte konflikt med våre verdier.

 

Islam er en totalitær ideologi som ønsker verdens herredømme. Konverter, betal jizya eller dø. Som det står I koranen og som skjer Midtøsten.

 

Stop islam den er en fare for menneskeheten: Intoleranse, dødsstraff for frafall, dødsstraff for bespottelse, dødsstraff for utroskap, dødsstraff for å bli voldtatt, dødsstraff for trolldom, dødsstraff for ateisme, dødsstraff for homofile, dødsstraff for ikke å være muslim, ingen frihet for individet, null ytringsfrihet, ulikhet for kjønn, omskjæring, barneekteskap, arrangert ekteskap, halalslakt. Bare for å nevne noe.

 

Aldri har noe blitt bedre av å få inn flere muslimer!! Det er bare islam som hater andre religioner. Det er bare islam som mislikes over hele kloden. Det er bare islam som dreper de som forlater den. Det er bare islam som bruker krig for å utbre seg selv. Det er bare islam som dreper de som ikke konverterer. Dette kan ikke sies om noen annen religion. Så kom for pokker ikke her og snakk om hat!!! Allah sendte ut Muhammed for å erobre alle andre religioner[Koranen 9:33, 48:28, 61:19]. Det er muslimers plikt å underkue eller drepe de vantro[koranen 2:192, 8:38, 9:5, 9:20].

 

Et spørsmål: Finnes det et sted på vår klode hvor islam og dens troende generelt er godt likt? Offentlig halshugging, steining, henging, pisking, mord, lemlestelse, kaste homofile ned fra bygg, pedofili, slaveri, undertrykkelse, voldtekt. Islam er IKKE en fredens religion. Det er vel for pokker innlysende. Har du ikke oppfattet det må du få hjelp. Den er ikke engang en religion(kun 5 %). Den er et politisk system av tyranni. Dens mål er å spre islam for å dominere hele verden.

 

Det hele er egentlig ganske enkelt. Islam er en fiende av individets ukrenkelige frihet. Derfor bør den forbys og fjernes. Islam er en ideologi. Tekstene i koranen er ekstreme. Det er den egentlige grunnen til at djevelske muslimske organisasjoner har oppstått i hopetall. ISIS er bare en av dem. Den jevne muslim er ikke klar over hvor ekstrem koranen er. Det der med ekstrem tolkning av islam er noe som er blitt oppfunnet av våre idiotpolitikere og korrekte idioter i media. Slikt strør bare sand i øynene på folk, så de ikke ser virkeligheten».