Norgesdemokratene

En dato skrevet med blod

Jan_Simonsen_Israel3-150x1501111.september. Datoen står skrevet med blod for alltid. 11.september 2001 var dagen vi for alvor fikk opp øynene for islamistenes barbari. Dagen da den tredje verdenskrigen startet, krigen mellom vestlig sivilisasjon og islamistenes terror: Kampen mot terror. En kamp som må fortsette til den er vunnet. Men mange har de siste årene forsøkt å få oss til å lukke øynene for den islamistiske terroren. De har diktet opp konspirasjonsteorier:

Det var ikke muslimer som stod bak ødeleggelse av World Trade Center og drapet på rundt 3000 mennesker denne dagen. Det var den amerikanske regjeringen som ville ha et påskudd for å angripe land i Midt Østen. Det var jødene. Det var den den griske jødiske bygningseieren som var ute etter forsikringssummen. På den måten forsøkes det å få oppmerksomheten og ansvaret vekk fra islamistene og deres ideologi.

Jeg glemmer aldri det jeg så på TV denne dagen i 2001. Jeg var nettopp kommet tilbake til Oslo etter å ha blitt gjenvalgt som stortingsrepresentant, og satt i stortingskantinen da en journalist kom inn og fortalte at en fly hadde krasjet med World Trade Center. Jeg hadde kjøpt billetter og planlagt en reise til Israel et par dager senere. Den måtte avlyses. Panikken hadde spredd seg, og SAS innstilte, av for meg helt ubegripelige grunner, flyvningene til Israel.

I dag, 15 år senere, sitter jeg på et fly til det samme landet. Israel, et land som har vært mye utsatt for terror, og som er spydspissen i kampen for den vestlige sivilisasjonen, omringet av ondskap slik landet er, med Hamas i syd og Hezbollah i nord, og IS ikke mange milene unna. Men heldigvis et land som har god sikkerhet, og ikke føles farligere å reise til enn Paris eller Brussel.

De som har diktet opp de mest meningsløse konspirasjonsteoriene bør vite at de går islamistenes ærend. Påstandene om at CIA, USA, Mossad, bygningseieren, jødene eller Israel, stod bak terroren 11.september 2001, er adoptert og blir trodd på av et stort antall muslimer i Midt Østen. Og brukes i argumentasjonen mot den vestlige verden. Les John Færseths kommentar på NRK: Kampen mot sannheten.