Norgesdemokratene

Kritiserer eid-feiring med muslimske fundamentalister

Makvan2“Er det nordmenn som må integrere seg inn i det muslimske miljøet eller er det faktisk våre nye landsmenn som må forholde seg til norsk lov, kultur og et velfungerende vestlig demokrati,” spør Demokratenes leder Makvan Kasheikal etter avisoppslagene om at Arbeiderpartis ordfører i Skedsmo deltok på feiring av avslutningen av fastemåneden Ramadan, den såkalte Eid-festen.

På den samme festen deltok også lederen for Islam Net, som regnes for å være en fundamentalistisk islamsk organisasjon. Demokratenes leder er overrasket over at AP-ordføreren kan kalle det et integreringstitak.

“Merkelig nok har alt mulig blitt integreringstiltak her i landet. Vi i Demokratene mener den beste integreringen er å sette krav. Dersom du er forfulgt og har beskyttelsebehov, så må du forholde deg til norsk lov og kultur og tradisjon. Det er tross alt mange som kommer hit som har flyktet fra islamske regler, lover og styresystemer”, påpeker han.