Norgesdemokratene

Hedersmannen John Normann Mandelid er død

Det var med stor sorg jeg mottok dødsbudskapet om at min gode venn medmenneske og partikollega, John Normann Mandelid, i en alder av 80 år var gått bort.

Hedersmannen som hadde et stort og godt hjerte for sine medmennesker har gjennom flere ti-år har vert en ruvende skikkelse i politikken og samfunnsdebatten. John var også en belest kulturpersonlighet med et stort hjerte for trekkspillmusikken.

Jeg traff John på 1980-tallet gjennom mitt politiske virke i FrP, der gjorde John raskt politisk karriere som bystyremedlem og lokallagsleder i Bergen. John ble også valgt som fylkestingsrepresentant i Hordaland.

I 2002 var John med som en av stifterene og grunnleggerene av Demokratene – mangeårige medlem av lokallaget i Bergen og Hordaland. John ble også flere ganger valgt som sentralstyremedlem i Demokratene og senere medlem av Demokratenes senioravdeling.
Mine tanker og kondolanser går i dag til John sin kone Oddveig og øvrig familie som John var så glad, som nå har mistet den de hadde så kjær. Fred over hedersmannen John Normann Mandelid sitt gode minne!

Vidar Kleppe
Venn – og tidligere leder av Demokratene i Norge