Norgesdemokratene
Moralsk forfall i det norske kongehuset

Moralsk forfall i det norske kongehuset

Geir Ugland Jacobsen uttrykker oppgitthet over tingenes tilstand i Det norske kongehuset.

Partileder Geir Ugland Jacobsen i Norgesdemokratene uttrykker i sosiale medier oppgitthet over de stadige tegnene på det han anser som moralsk forfall i Det norske kongehuset. På spørsmål fra Uten Filter om hva han legger i dette, så utdyper han:

«Jeg har hele livet vært rojalist, men politisering og overdreven folkeliggjøring, liberalisering og toleranse for feilskjær, har dessverre ødelagt det kongehuset vi kjente. Akkurat nå er jeg fortørnet over hvor langt kronprinsessens sønn, Marius Borg Høiby, har kunnet strekke strikken over lang tid, bl.a. med rus og badboy-fremtreden, uten å bli satt på plass. Mange har fulgt utviklingen en stund. Nå er han altså tiltalt for vold og skadeverk.»

«Dette er dråpen etter at min toleranse lenge har blitt utfordret med verdslige utskeielser og nasjonalt sett foruroligende holdninger hos medlemmer av kongefamilien. Det kongelige slagordet ‘Alt for Norge’ lyder stadig mer hult.»

«Å være kongelig medfører både plikter, forsakelser og privilegier. Det går hånd i hånd. Den fremste plikten er at man konsekvent, og uavhengig av de til enhver tid styrende politikere, mediepress og ulike tidsriktige meninger, setter eget folk og land før seg selv, sine nærmeste — og ikke minst foran utenlandske og globalistiske interesser.» 

«De kongelige og alle deres nærmeste må også fremstå som gode forbilder for befolkningen. Flere medlemmer og nære assosierte av kongefamilien har sviktet alvorlig over lengre tid, slik jeg ser det. Ikke bare ser vi slik svikt i Norge, men også andre europeiske kongehus har gått av sporet, ikke minst det britiske.» 

«Jeg frykter dessverre at alle europeiske kongehus vil selvdestruere innen få år. Ønsket om verdslige «rettigheter» vil i så fall bli helt oppfylt, sammen med avskaffelsen av tilhørende plikter, apanasje og kongelige privilegier. Det er bare trist.»

Saken er tidligere publisert den 8. august i Uten Filter

Se også fra Uten Filter:

Voldssaken med Marius Borg Høiby

Borg Høiby-saken: «En mann ute av kontroll»

Marius Borg Høiby — Problemene tårner seg opp

Marius Borg Høiby: “Jeg skal drepe ham”