Norgesdemokratene
Alle skal ikke med, men alle må betale mer

Alle skal ikke med, men alle må betale mer

Etter flere år med korona-nedstengning, hadde nordmenn fortjent langt bedre enn dette.

Finansminister Vedum sitt forslag til statsbudsjettet for 2023, er en stor skuffelse for alle nordmenn som stemte og trodde på statsminister Støre.

Han gav sine lovnader til det norske folk om at: “- Nå er det vanlige folks tur”.

Det som røde Støre og grønne Vedum ikke sa noe om til folket, var at dette var et “JA” til å betale enda mer for å være nordmann.

Godt folk! Sannheten er at nå blir alt enda dyrere i Norge.

Det er derfor trist å konstatere at milliardene forsatt renner ut av Norge uten begrensinger, i strie strømmer uten styring og kontroll, og til land og regimer som hater Norge og nordmenn — men som elsker våre milliarder.

Etter flere år med korona-nedstengning av Norge og monsterpris på strøm — økte matvarepriser og renter, hadde nordmenn fortjent langt bedre enn dette.

Dagpenger til arbeidsledige kuttes, men U-hjelpen skal økes til hele 43,8 millarder. Skattene øker med 46 milliarder, bompengene øker, avgiftene økes, og veiprosjekter utsettes.

Det blir dyrere å gå til legen, prisene på medisiner økes og kreft omsorgen svekkes. Løsning av fastlegekrisen utsettes, og gis ikke penger før 1.mai 2023.

Videre kuttes det kraftig i domstolene, noe som ytterligere vil svekke rettsikkerheten til nordmenn — samtidig som det over statsbudsjettet gis millioner til dataspill.

Dette, for bare å nevne noen få viktig poster i forslaget til statsbudsjettet for 2023, viser at regjeringen nok en gang har sviktet sine lovnader til det norske folk.

Fakta er at statsminister Støre og finansminister Vedum, vil at alle nordmenn skal være med på å betale enda mer av sine penger til: En søkkrik stat som allerede bader i milliarder på bok.

Dette er i sterk motsetning til alle de nordmenn som nå sliter og lider i Norge.

Nok er nok!


Alle skal ikke med, men alle må betale mer

Vidar Kleppe
Politisk talsmann, fylkesting- og bystyrerepresentant for Demokratene

Følg oss på Facebook