Norgesdemokratene
Podcasten Uten Navn

Podcasten Uten Navn

Geir snakker blant annet om World Economic Forum (WEF) og EU/EØS. I tillegg til den økonomiske krisen og klimahysteriet — snakkes det om de ubrukelige vaksinene.

Gode mennesker har blitt rundlurt av myndighetene og legemiddelindustrien. De har kjent til dette og faren for farlige bivirkninger. Dette er ikke bare ren svindel, men også drap på nordmenn.

Vi har krav på å bli informert — og det er vi ikke blitt. Millioner av nordmenn er ikke blitt informert, og dette er et brudd på loven.

Det er ingen interesse for å gå i dybden på dette. Ingen politikere tør å ta tak i denne betente saken, og media henger fremdeles med på politikernes side. Tidligere kalte de seg den 4. statsmakt og folkets vaktbikkje. Nå har de blitt myndighetenes lydige fryktproduserende puddel. Det er i praksis vaksinetvang i Norge, siden mange kan miste jobben om de ikke følger lydig med.

Krisene kommer som perler på ei snor, og dette er ikke troverdig. Før C19 har vi hatt klimakrisen, så blir C19 avløst av Ukraina-krigen — før en selvpåført energikrise, og deretter matkrise. Hadde norske myndigheter lest WEF sine hjemmesider, så ville de sett at dette er en sterkt ønsket utvikling i den leiren.

Dette skaper en rekke med skremte og usikre mennesker som ivrer for at staten må ta over og redde oss fra krisene. Politikerne får fritt spillerom til å sette inn helt ville tiltak. Det har gått så langt at man kan si at demokratiet i praksis er avskaffet.

Det står flere steder i loven at man ikke skal la seg styre av fremmede makter. Her er det en samling av fremmede makter som forsøker å ta over Norge, og de sittende politikere er kjøpt og betalt av EU, WEF og FN.

FN sine såkalte bærekraftsmål er ikke til Norges fordel. Globalismen vil føre til at de aller fleste mennesker får det verre, og at en liten “elite” blir rikere. Dette er dessverre vanskelig å erkjenne for den jevne nordmann, mest pga fortielser og desinformasjon fra media og globalister. 

Se på Venezuela og hva som skjedde der. Nå er de lutfattige og spiser kjæledyrene sine.

Dette er et sosialist-styre som ikke anerkjenner økonomiske regler og menneskelig natur. Vi ser nå en slags verdens-kommunisme med en liten elite på toppen.

Demokratene er ikke spesielt røde eller blå. Vi representerer alle politiske farger med politikken vår. Det som herjer i verden nå, er en korrupt stor-kapitalisme fullstendig ute av kontroll.

Det er så mye propaganda og feilinformasjon om Ukraina fra alle sider, at det er veldig vanskelig å vite hvordan dette henger sammen. Det er et veldig dårlig kommunikasjons-klima for dette nå. I stedet for å diskutere, er alle ute etter å sette merkelapper på hverandre.

Klimakrisen er også typisk. Det er ingen som vil diskutere dette. Det er liksom ferdig diskutert til tross for at dette er en gedigen svindel. Realister slipper ikke til med fakta og logikk. Hvorfor prater vi ikke om tradisjonelt miljøvern som vi faktisk kan gjøre noe med — i stedet for å kaste voldsomme summer etter noe som ikke er støttet av objektive fakta overhodet? 

Media har tidligere vært et filter mot all denne idiotien som nå pågår. De siste årene har hovedstrøms-mediene latt seg diktere av sine færre og færre eiere. Det er nå kun noen få aktører som eier de aller fleste medier i Norge, og disse igjen er eid av store internasjonale investeringsselskap som også har særlig interesse for sine investeringer i legemiddelindustrien og klimabløffen.

Demokratene er ikke motstandere av innvandring, men vi mener at den må reguleres skikkelig. Vi kan ikke la folk som ikke ønsker å tilpasse seg norske verdier og kultur bosette seg i landet. Mesteparten av verden er ikke et hyggelig sted å være.

Det som har skapt Norge som et av verdens beste land er nettopp felles kultur og verdier, og disse skal vi som nasjonalkonservativt parti bevare — for de som lever her, og de som kommer etter oss.

Vi må stille krav om språk og jobb om innvandrere skal bo her. Dette har vi ikke hatt de siste tiårene. Hvert år kommer det ca. 30.000 innvandrere til Norge, og de koster ca. 20 millioner kroner per hode i løpet av livet. Disse utgiftene burde vært balanseført i nasjonalregnskapet.

Vi er dessverre ikke lenger verdens rikeste land, bl.a. på grunn av innvandringen. Vi har pensjonsforpliktelser til langt oppover ørene. Dette har ikke politikerne og media lyst til å snakke om. Media i Norge er en katastrofe.

Hele videoen/podcasten kan dere se her, eller søke etter i podcast-systemene: “Podcasten Uten Navn”.

Klikk på lenken for å se eller høre. Den er tettpakket med gode poeng. Lærerik og underholdende. Anbefales!

https://www.youtube.com/watch?v=ukikX6jA6nQ

Følg oss