Norgesdemokratene
Gratulerer med valget til Sverigedemokratene

Demokratene gratulerer Sverigedemokratene med flott valgresultat

Demokratene i Norge gleder seg over det gode resultatet som Sverigedemokratene, vårt søsterparti i Sverige, er i ferd med å oppnå. Dette er et vendepunkt i svensk politikk.

Pressemelding

Forhåpentligvis får vi nå endelig en ny svensk regjering med en annerledes politisk kurs og en vilje til å sette svenske nasjonale interesser og folkets vel først. Det skjer eventuelt på overtid, fordi det svenske demokratiet ikke har fungert slik det bør, på mange år. Stor skade er i mellomtiden gjort på det svenske samfunnet.

I Norge ser vi nå mange av de samme faresignalene på problemer som Sverige har slitt med lenge, og som over tid har vokst til akutte eksistensielle utfordringer. Demokratene ønsker et nærmere samarbeid med Sverigedemokratene, for å finne den best mulige strategien for å stoppe og reversere den systematiske nedbrytningen av våre respektive nasjoners grunnverdier, suverenitet, kultur, demokrati og sikkerhet.

Nedbrytningen av våre harmoniske samfunn, som sosialister og globalister i begge land lenge har bedrevet med til dels ufine metoder i lang tid, fremstår nå som en umiddelbar trussel mot demokrati, velferd, fred og frihet. Den må bekjempes målbevisst og klokt, med alle lovlige midler.

Demokratene har påtatt seg denne oppgaven i Norge.

Vi sier: NORGE FØRST!


Geir Ugland Jacobsen

Geir Ugland Jacobsen

Siviløkonom og Partileder i Norgesdemokratene

Følg oss