Demokratene Norge
Media lyver

Media lyver til oss

Demokratene vil ha slutt på at media og myndigheter bevisst publiserer fordreide og/eller fullstendig feilaktige nyheter for å lure norske borgere.

De farligste rekordene som settes for tiden, er de rekordene som klimahysteriske og/eller ignorante medier og myndigheter setter for demagogi og dumskap.

Jeg kjører akkurat nå MC gjennom vårt vakre land, og min høyeste dagtemperatur nå er ca 13 grader. Her er to bilder fra værvarsel med 5 års mellomrom.

Nå i 2022 blir helt normale temperaturer fremstilt som om Europa står i brann:

Media lyver til oss

Rosinen i klimapølsa, er at det i virkelighetens verden brenner mindre globalt pr år nå, enn for få tiår siden. Det er også mindre ekstremvær, og lang færre som omkommer av det, men det synes ikke NRK og TV2 at det er verd å nevne.

Disse løgnene ser vi fremdeles i forbindelse med Covid-19, og nå også med Apekopper, som nesten utelukkende rammer en spesiell gruppe. Denne sykdommen har vært kjent og lite problematisk siden 50-tallet. Likevel omtales dette som en begynnende pandemi som vil ramme oss alle. Big Pharma gnir seg i hendene — og pengene ruller inn.

Det er de samme store investeringsselskapene som står bak de største medie-selskapene, samt Big Tech, Big Food og Big Pharma: Vanguard, J.P. Morgan og Blackrock, er noen av de aller største.

Betimelig og god kommentar fra Runar Wold på Facebook:

Vi vet at branner er påsatt. Skogbrannene i Australia ble påsatt av to muslimske brødre som drev jihad. En stor bølge med skogbranner i California ble påsatt av en pyroman som jobbet som brannmann. I Hellas ble eiendomsutviklere tatt for å brenne ned store områder for å bygge nytt. Alt kamuflert som global oppvarming.

Det er ekstremt deprimerende hvordan nyhetskanalene dekker over tingenes årsak, og etablerer andre falske årsaker, slik at den faktiske sammenheng mellom årsak og virkning forfalskes for folk. Noen bør plukke opp denne svindelen og lage en gigantisk straffesak ut av den. Løgnerne bør tvinges til å betale hele befolkningen erstatning for svindelen individene utsettes for.

Nå blir de fortalt at 40 grader celsius antenner treverk, som krever 270 grader for å ta fyr, og at det er Ola sin skyld at det brenner i Spania fordi han har brukt bilen til butikken hjemme på Toten. Det er avgjørende for individets åndelige og mentale utvikling at det forstår sammenhengen mellom årsak og virkning i alle sammenhenger. Slik kan det forstå verden rett.

Ved å forfalske dette, bedriver media og myndigheter grov kriminalitet og skader hele befolkningens bevissthets-utvikling. Det ser dessverre ut til at vi må ty til Descartes metode: anta at alt, absolutt alt er løgn og ut fra det tvile oss fram til noe som kan være sant.

https://www.facebook.com/runar.wold.9

Jeg ruller videre gjennom landet. I 2023 er det lokalvalg. Send gjerne inn lokale saker til deres lokallag eller fylkeslag!

Norge er et vakkert land. Ha en fortsatt god sommer!


Geir Ugland Jacobsen

Geir Ugland Jacobsen

Partileder i Demokratene