Norgesdemokratene
Stortinget

Norge først!

Norske velgere ble dessverre grundig lurt igjen av stortingsglobalistene ved stortingsvalget i 2021.  Bare se hva ACER og klimahysteriet har gjort med strømregningen og drivstoffprisene til det norske folk.

Nå må Stortinget sette Norge først!

EU-imperiet og klimahysteriet har forgiftet den norske offentligheten, og gjort politikken mer konform, autoritær og ensrettet. Dette gjennomføres ved å gjemme seg bak den helt meningsløse blodige krigen som Russland startet mot Ukraina.

Demokratene setter alltid Norge først, og vil selvsagt forsette den viktige kampen mot globalismen og overnasjonalitet. Heldigvis strømmer folket til. Er det én ting gode nordmenn liker, så er det folkelig fornuft, og er det en ting de misliker, så er det å bli lurt opp i stry av politisk valgflesk, dresskledde vindkraft-selgere, åpne grenser, grønne klimaprofeter — og media som lover oss ingeniører og tannleger fra MENA-land, bare vi åpner grensene og den norske lommeboka på vidt gap.

Ingen propaganda fra media kan skjule sannheten lenger: Globalismen har feilet fullstendig.

Hvor grundig globalismen har feilet, skjønner man når man studerer hva som skjedde da Europa ble truffet av Corona-viruset i 2020. Hva var det første tiltaket stortingsglobalistene grep til? Jo, de hasteinnførte nasjonale tiltak og stengte grensene til Norge. Ja, alt som stortingsglobalistene sa var umulig under masseinnvandringen i 2015, ble da brått løsningen og redningen for Norge. 

Stortingsglobalistene som styrer Norge er et lite ekkokammer av elitister som selv synes de er superflinke, ønsker seg jobb i EU — og synes de styrer Norge på en glimrende måte. Jeg synes for egen del at de er en lukket gjeng med altfor mange inkompetente, virkelighetsfjerne snobber som ikke setter det norske folk og Norge først i sitt viktige politiske virke.

Følg oss