Demokratene Norge
DEMOKRATENE UTESTENGT FRA VIKTIG STRØMPROSTEST

DEMOKRATENE UTESTENGT FRA VIKTIG STRØMPROSTEST

Torsdag demonstrerte aksjonsgruppen «Vi som krever billigere strøm» foran Stortinget i Oslo, sammen med fagforeninger, industrien og politiske partier. Facebookgruppen har nærmere 600.000 følgere, og hundrevis møtte opp i en engasjert protestaksjon, hvor publikum fikk flammende appeller, og svarte med jubel og slagord. Men mange har påpekt at Demokratene hverken holdt apell eller var offisielt tilstede. Det var ikke vår feil.

Blokkert og bannlyst fra Norges største strømopprør-side.

Demokratene har spurt om å få delta i demonstrasjonen, men ble avvist. Årsaken til Demokratenes fravær er ikke at vi er et lite parti, for også det tidligere bompengepartiet som nå heter «Folkets Parti, FNB» fikk holde apell. Problemet stopper ikke der:

Facebookgruppa «Vi som krever billigere strøm» har nesten 600.000 medlemmer, men også der blir alle innlegg angående Demokratene automatisk slettet uten forklaring. Heller ikke her fordi vi er et lite parti, for marginpartiet INP slipper gjennom, og vi er ti ganger større.

Konklusjonen er at det eneste riksdekkende partiet som faktisk har ekte løsninger på strømkrisen, og alle de andre krisene som står i kø på grunn av globalistene på Stortinget, er fjernet fra nesten 600.000 velgere. Og slik vi ser det, villedes dermed over en halv million velgere til å tro på løsninger som ikke vil fungere, fra partier som vil ha mer klimapolitikk og globalisme, og delvis har ansvar for de høye strømprisene.

Mange henvendelser, her er svaret

Siden vi får mange henvendelser, har Demokratene undersøkt hvorfor denne sensuren er så total. Det er ikke så lett ettersom denne mistenkelig veldrevne og ressursterke nettsiden opprettet av Olav Sylte blokkerer alt av innlegg fra Demokratene.

Våre kilder viser til at det sannsynligvis ligger en personlig agenda bak: Frank Salvesen var tidligere politiker i Demokratene, men i 2017 gikk han ut av partiet, og er nå administrator i advokat Olav Syltes strømgruppe, sammen med flere fra Syltes advokatfirma.  

Kravene som stilles kommer ikke til å fungere

Kravene fra aksjonsgruppa er stans i krafteksport ved lav fyllingsgrad i vannmagasinene, forutsigbare og langsiktige kraftpriser for industri og landbruk, samt et toprissystem på strøm for husholdninger. Og 50 øre makspris på strømmen ble ropt fra folkemengden og scenen.  Dette kommer ikke til å fungere, for det løser ikke de underliggende problemene som har skapt strømkrisen: Klimapolitikk styrt av Parisavtalen, FNs Agenda 2030, EUs «Fit for 55» og Norges «Klimaplan 2030».   

Samtlige partier som sitter på stortinget har undertegnet Parisavtalen, og samtlige mener at å gjennomføre et «grønt skfite» er riktig, og en forpliktelse. Partene som skiller seg ut er Fremskrittspartiet som later som de nå er vindkraftmotstandere, mot den liberale energiloven, og mot grønn omstilling. Det er ikke sant. De har vært pådrivere.

Rødt og Moxnes har også godt driv, og Demokratene er rause nok til å innrømme at partiet har mange gode politiske poeng, som også partiprogrammet vårt gjenspeiler. Vi har ingen problemer med å samarbeide med Rødt om fornuftig nasjonal politikk. Problemet er at Moxnes er en folkeforfører, og seiler under falsk flagg:

Rødt er dypt involvert i klimapolitikk og grønt skifte, vil trappe ned oljenæringen, få fart på grønn industri, øke statens makt, øke innvandringen, gi fri bane til asylsøkere, innføre overvåking med veiprising, og verst av alt: Innføre økonomisk system de kaller «økonomisk demokrati» som setter miljø og klima foran profitt. Målet med omskrivningen er at velgerne ikke skal forstå et det er snakk om marxistisk planøkonomi – altså det som ødela oljestaten Venezuela. Det kan vi aldri samarbeide med Rødt om, for denne politikken vil ramme nordmenn enda hardere enn strømregningen.

Så lenge klimasaken består, vil energikaoset eskalere

Demokratene tviler på at en fastpris på strømmen vil bli vedtatt, siden det bryter med EØS-avtalen, og truer den gigantiske, internasjonale pengemaskinen som står bak energikaoset i Europa. Om noen strakstiltak skulle bli innført vil det bare være midlertidig, og ikke endre selve systemet. Politikerne håper heller at norske velgere venner seg til «strømtariff» og strøm som er mye dyrere, og nordmenns aksept av bompenger er en stor oppmuntring for denne strategien.

Demokratene vil samtidig uttrykke sterk misnøye både mot Høyre og Arbeiderpartiet som begge har vært pådrivere for vindkraft, grønt skifte, og energiomleggingen. Vi er også sterkt kritiske til Senterpartiet som nå sviker alle sine løfter, selv når dieselprisen overstiger 20,- kroner, og ikke bruker muskler mot AP og Støre,

Vår misnøye med statministeren blir ikke mindre fra vår side etter at statsminister Jonas Gahr Støre var på besøk i Berlin, bare dagen før demonstrasjonen. Der møtte han den tyske statsministeren Olaf Scholz, og temaet var behovet for tett samarbeid om energiforsyning. I dette møtet gjorde Tyskland det klart at de ønsker et enda bedre, dypere og bredere energiparterskap med Norge både på gass og overføringskapasitet – samtidig som Tyskland fortsetter sin nedbygging av atom- og kullkraftverk, en politikk som nå rammer hele EUs energiforsyning. Støre avviste ikke dette.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.