Norgesdemokratene
Strømprisen stiger og det norske folk lider !

Strømprisen stiger og det norske folk lider !

Stortingsglobalistene elsker Acer og høye strømpriser. Nordmenn måtte betale hele 8,22 kroner kilowattimen for strømmen tirsdag den 21. desember – og enda høyere priser er i følge strømanalytikere dessverre på vei til det norske folk i 2022 – om det ikke begynner å blåse kraftig i Europa med mildvær og mye sol.

De helt unødvendige høye “Sjokk strømprisene” til nordmenn kan stortinget ha endret på dagen om de ville, men mange av stortingsrepresentantene bruker som hele Norge vet : All sin tid på å finne ut hvor de bor og hvem de har flyttet sammen med – og da må de også bruke masse tid på reiseregningene for ikke å bli tatt med feil adresse.

Det bekymrer meg stort at ikke det nye stortinget forstår og ser at nå må det settes en maks pris på strøm til norske husholdninger – og det er en stor nasjonal skam at kraftnasjonen Norge, som er tuftet på stor tilgang på rein vannkraft gjennom generasjoner ikke kan gi nordmenn: lave og stabile strømpriser på maks 50 øre kilowattimen.

Folkens, det står KUN på politisk vilje – det finnes ingen unnskyldning for ikke å ta solid grep. “Internasjonale forpliktelser” finnes ikke, som kan sette oss i den situasjonen vi er nå, med fare for tomme vannmagasiner, astronomiske energipriser og risiko for nasjonal blackout og samfunnslammelse.

Med strømstøtten til husholdningene som vi ser innført nå, sitter staten fortsatt igjen med minst 85% av økningen i strømprisene. Det er grotesk – når vi vet at Norge og det norske folk sultefores og den nasjonale sikkerheten undermineres, mens stortingsflertallet årlig bevilger ufattelige milliard summer uten mål og mening, til all verdens formål som ikke tjener det norske folk og Norge. Denne hodeløse politikken kan ikke fortsette. Nok er nok !

Vidar Kleppe

Demokratene

Følg oss