Demokratene Norge
Demokratene vil aldri gå i FrP-fella for vi setter Norge først

Demokratene vil aldri gå i FrP-fella for vi setter Norge først

Demokratene vet meget godt at den største utfordringen i valgkampen blir å få slippe til i MSM-media, debatter og valgomater med vårt: Antiglobalistiske klare og gode budskap som alltid setter Norge først i alt vi gjør politisk.

De gode tilbakemeldingene fra folk flest, og rekord innmeldinger i Demokratene, minner meg faktisk veldig mye om den samme situasjonen som jeg opplevde som FrPer på slutten av 1980-tallet, da Fremskrittspartiet fikk vind i seilene da de etablerte stortingspartiene den gangen glemte norske velgere. Noe dessverre FrP har forlatt – i bytte mot regjeringsdeltagelse og globalisme. 


Demokratene gjorde som så mange husker, stor suksess og ble valgvinneren i Kristiansand med en oppslutning på hele 13,4 % i kommunevalget i 2019 – uten at meningsmålingene fanget dette opp. Og det til tross for at vi ikke fikk delta i de viktige debatt-programmene til TV-2 og den tvangsfinansierte NRK – eller ARK som statskanalen heter på folkemunne.

Gjennom samtaler, mailer, telefoner og møter med “grasrota” har jeg fått bekreftet at det norske folk ønsker og trenger et antiglobalistisk politisk parti som Demokratene – som setter det norske folk og Norge først i alt vi gjør politisk. Et alternativ til de etablerte stortingspartiene i viktige saker som eksempelvis: Rettferdig fordeling, innvandring, pensjoner, åpenhet, korrupsjon, bompenger, EØS og Schengen, Acer, migrasjonsavtalen, barnevern, kreftmedisin, arbeidsinnvandring, dyrevern, tannhelse, trygghet og norske tradisjoner.

Alt dette gjør meg overbevist om at Demokratene kan bli valgets store overraskelse når stemmene telles opp på valgnatten mandag den 13. september. Ja, og her har alle vi Demokrater en viktig jobb å gjøre hver dag, for å få frem vår politikk og nye politiske løsninger som vil gi mer rettferdighet og et tryggere Norge ved alltid å sette: Norge først!

Vidar Kleppe

Stortingskandidat for Demokratene