Norgesdemokratene
Flagging med pride-flagg på offentlige bygninger

Flagging med pride-flagg på offentlige bygninger

Demokratenes studieleder og 1. kandidat for Vestfold og Telemark, Tove Merethe Johansen:

Folk må få elske akkurat den de ønsker bare de holder seg innenfor loven, men dette pride hysteriet har tatt helt av! Folks seksuelle legning får de holde for seg selv, det er nemlig noe som hører privatlivet til. Pride handler ikke lenger om å vise støtte til likekjønnet kjærlighet, men det har blitt til en politisk korrekt agenda på lik linje med med klimahysteriet rundt Greta Thunberg, nemlig å være aktivister for noe man blir lurt til å tro på. Folk må være den de selv ønsker, men å «flagge» med pride-flagg for hele nasjonen er moralsk forkastelig og strider mot vår tusenårige kulturidentitet. På offentlige bygninger skal det kun flagges med nasjonalflagget og samefolkets flagg. Derfor sier jeg klart NEI til flagging med prideflagg på offentlige bygninger.

1. kandidat i Vestfold og Telemark, Tove Merethe Johansen1. kandidat i Vestfold og Telemark
Tove Merethe Johansen

Tove Merethe Johansen kan du finne på www.Demokratene.no og Facebook https://facebook.com/tovemerethe

Følg oss