Demokratene Norge
Stortings-globalistene må stoppes

Stortings-globalistene må stoppes

For meg er det het uforståelig at stortingspolitikerne hvert år bruker ti-talls milliarder av nordmenn sine skattepenger på undertrykkende totalitære despoter og land som hater nordmenn og Norge. Nok er nok!


Det er vanvittig at stortingspolitikerne ikke kan se konsekvensene av egen politikk. Ja, det er et regelrett svik mot befolkningen. Det kan da ikke herske noen tvil om at milliardene heller må brukes på nordmenn i Norge.

I tillegg til dette har stortings-globalistene gitt bort: Norske arbeidsplasser og industri, energien, tryggheten, vårt kulturelle samhold, pengene og suvereniteten – til land og overnasjonale organ som eksempelvis: EU, EØS og Kina.


Dette galskapen kan selvsagt ikke forsette lengre. Derfor er det særdeles viktig at Demokratene kommer på stortinget etter høstens valg. Det norske folk og Norge trenger antiglobalister på stortinget som vet å sette Norge først – slik Demokratene alltid gjør.

Vidar Kleppe

Stortingskandidat for Demokratene

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.