Demokratene Norge
Globalismen har feilet fullstendig

Globalismen har feilet fullstendig

Demokratene har startet en anti-globalistisk bølge av nytt håp for frustrerte velgere som har fått nok av EUs overnasjonalitet og norske politikere som jobber for alle andre land, riker og makter, på bekostning av norske skattebetalere, under dekke av et såkalt samarbeid om å redde hele kloden.

  • AV: Makvan Kasheikal sentralstyremedlem for Demokratene

Valget i september er et skjebnevalg for Norge: Et valg hvor norske velgere må velge mellom fortsatt globalisering og overstyring av Norges grunnlov, eller en helt annen vei mot fremtiden, som selvstendig, suveren nasjon hvor norske politikere bestemmer norske lover, og velgerne bestemmer hvordan Norge skal styres – i stedet for at ansiktsløse byråkrater i EU eller FN bestemmer hvordan vi skal innrette oss, og hvordan fremtiden vår skal bli.

Demokratene er et antiglobalistisk parti for alle frustrerte velgere – fra venstresiden til høyresiden. Velgere som innser at enten de stemmer på SV, Senterpartiet, AP eller Høyre, så får de samme globalismen, og samme regning. Men vi er også det perfekte partiet for de 817.401 velgerne som satt hjemme ved valget i 2017 – fordi de ikke fant et parti som ville ivareta deres og Norges interesser, eller ikke lenger stolte på politikerne.

For det handler ikke lenger om høyre- og venstresiden. Nå handler det om en søkkrik og mektig elite som vil avvikle grenser, nasjoner og kulturer på vegne av hele verden med seg selv som ledere for «grønn omstilling» og «the great reset» – det store spranget fremover, med media som lydige mikrofonstativ. Mot denne eliten står folket som vil beskytte grenser, nasjoner, fremtid og sine egne kulturer og skattepenger, men som knapt har noen media eller partier som snakker for seg.

Demokratene befinner seg ikke på den gamle høyre- og venstreaksen i politikken. Vi er et folkeparti på den nye, globalistiske overklasse- og underklasse-aksen i politikken. Og vi står på folkets side.

Vi er et folkeparti på den nye, globalistiske overklasse- og underklasse-aksen i politikken.

Før globalismen, EU-imperiet og klimahysteriet forgiftet den norske offentligheten, og gjorde politikken konform, autoritær og ensrettet, hadde alle partiene fornuftige poeng. De poengene har vi stjålet. Og alle velgere som føler sinne, frustrasjon og avmakt over de 169 globalistene, klimahysterikerne og EU-supporterne på Stortinget, de velgerne er hjertelig velkommen til oss.

Her finner dere fornuften og fremtiden for Norge. Og folk strømmer til, for er det én ting nordmenn liker, så er det folkelig fornuft. Og er det en ting de misliker, så er det å bli lurt opp i stry av politisk valgflesk, dresskledde vindkraft-selgere, grønne klimaprofeter med fletter og fanatisme, og media som lover oss ingeniører og tannleger fra mena-land, bare vi åpner grensene og lommeboka.

Velgerne er rundlurt! Men nå har de et helt nytt alternativ. Folk har nemlig øyne i hodet: De ser hva EU har utviklet seg til siden 1992. De ser hva korrupsjonen er i ferd med å omdanne FN til. De ser hva klimahysteriet har gjort med strømregningen. De ser hva norske politikere gjør med skattepengene.

Ingen propaganda fra media kan skjule sannheten lenger: Globalismen har feilet fullstendig.Hvor grundig globalismen har feilet, skjønner man når man studerer hva som skjedde da Europa ble truffet av covidviruset i 2020. Hva var det første globalistene grep til? Jo, de hasteinnførte nasjonale tiltak, stengte grenser, og slutt på all fri ferdsel over landegrenser. Alt globalistene har motarbeidet, og alt globalistene sa var umulig under masseinnvandringen i 2015, ble plutselig redningen over natten. Det sier alt.

Globalistene som styrer Norge, er et lite ekkokammer av elitister, som selv synes de er superflinke, ønsker seg jobb i EU, og synes de styrer Norge på en glimrende måte. Vi synes de er en lukket gjeng med inkompetente, virkelighetsfjerne snobber, som vanstyrer Norge ned i en grøft det blir umulig å komme seg opp av, hvis velgerne lar det gå for langt.

Vi ønsker ikke å samarbeide med dem. Vårt mål vil alltid være å overstyre dem. Kommer vi inn på Stortinget, skal vi lage bråk!

I 2019 fikk vi mulighet til å selge politikken vår, og da begynte vi å forstå potensialet i antiglobalisisk politikk. Kristiansand har vært preget av innvandring, globalisme, meningsløs pengesløsing, elitiske vennetjenester og feilprioriteringer. Vi gikk imot dette, og fikk 13,4 prosent oppslutning. Det viser Demokratenes potensiale.

Folk elsker nemlig fornuft! Demokratene trenger ikke steke valgflesk eller lyve som andre partier. Vi trenger ikke skremme folk med global klimakatastrofe, eller lokke med penger, trygd og et grønt paradis i fremtiden. Vi trenger bare snakke fornuft.

Alt det står om nå er å spre denne fornuften til stadig flere. Spre det glade anti-globalistiske budskap. Lage en bølge. Det er 100 dager til valget, og hver eneste dag skal brukes til bare en ting: Dele politikken vår til flere, så de deler den med enda flere. Og med litt flaks og hardt arbeid, håper vi å nå målet: Å komme inn på Stortinget med minst en delegat. Men aller helst komme over sperregrensen, så vi får inn en hel delegasjon gjennom utjevningsmandater.