Norgesdemokratene
Vindkraft ødelegger naturen

Stopp all vindkraft i Fedje

Vidar Kleppe raser over forslaget om voldsomme naturinngrep i hans hjemkommune: vakre Fedje i Hordaland.

Ordfører Stian Herøy ((H) og rådmann, den tidligere FrP politikeren Gjermunnd Hagesæter, åpner for enorme 200 meter høye vindturbiner i sjøen.

Dette er galskap tordner Kleppe, vi kan ikke tillate at vindkraft mafiaen ødelegger Fedje for alltid.

At ordfører og rådmann ikke evner å skjønne dette er beklagelig, men her har Demokratene folket med seg igjen i en viktig sak for Fedje.

Kleppe får støtte av styremedlem i Demokratene Vestland: Jan Ove Fromreide. Han sier at denne saken blir en av de viktigste å stoppe for Demokratene i Hordaland.

Norge har nok kraft. At vi skal ødelegge moder Norges natur for å fylle opp pengebingen til tyske investorer er galimatias.

Ikke bare naturen blir ødelagt, men Fromreide og Kleppe er også bekymret for fiskebestanden og ikke minst fuglelivet og faunakriminalitet. 

Kleppe påpeker at et slikt enorm vindturbinanlegg nord for Fedje vil utgjøre en stor risiko for skipstrafikken, ikke minst inn og ut av fra de viktigste oljehavnene Mongstad og Sture.

Store hotellplaner blir også skrinlagt hvis det kommer vindkraft utenfor fedje, sier hotell-gründer Anne Koppang til BT.

Feiingen Vidar Kleppe minner også om U-båten som ligger der med enorme mengder kvikksølv. Rystelser i den nedsunkne tyske ubåten, som er full av kvikksølv og har ligget på havets bunn og ruster i 75 år, kan vi heller ikke gamble med.  Vi kan ikke ta sjansen på at vindturbiner får kvikksølvet i bevegelse det vil føre til død fisk i alle Vestlandsfjorder.

Nok er nok!

Stopp galskapen, stopp planene om vindturbiner ved Fedje umiddelbart; krever Vidar Kleppe og Jan-Ove Fromreide, som begge er listekandidater for Demokratene i Hordaland.

For ytterligger informasjon kontakt:
kandidat Demokratene i Hordaland, Vidar Kleppe mob. 930  63 629
styremedlem Jan-Ove Fromreide, Demokratene Vestland mob 971 61 482