Demokratene Norge
Valg

Kan bli valgvinner

Demokratene kan faktisk bli valgvinneren i stortingsvalget.

Demokratene gjorde, som mange husker, stor suksess og ble valgvinneren i Kristiansand med en oppslutning på hele 13,4 % i kommune valget i 2019 — uten at meningsmålingene fanget dette opp. Dette selv om vi ikke fikk delta i de viktige debatt-programmene til TV-2, og den tvangsfinansierte NRK — eller ARK som statskanalen heter på folkemunne.

Jeg vet meget godt at en av Demokratenes største utfordringer blir å få slippe til i riksmedia med vårt klare og gode budskap til det norske folk.


De gode tilbakemeldingene fra folk flest, og rekord innmeldinger i Demokratene, minner meg faktisk veldig mye om den samme situasjonen som jeg opplevde som FrPer på slutten av 1980-tallet; da fikk Fremskrittspartiet vind i seilene fordi de etablerte stortingspartiene den gangen glemte norske velgere.

Jeg har gjennom samtaler, mailer, telefoner og møter med “grasrota” fått bekreftet at det norske folk ønsker og trenger et antiglobalistisk politisk parti som Demokratene — som setter det norske folk og Norge først i alt vi gjør politisk.

Vi er et alternativ til de etablerte stortingspartiene i viktige saker som eksempelvis: Rettferdig fordeling, innvandring, pensjoner, korrupsjon, bompenger, EØS og Schengen, Acer, migrasjonsavtalen, barnevern, kreftmedisin, arbeidsinnvandring, dyrevern, tannhelse, trygghet og norske tradisjoner.

Alt dette gjør meg overbevist om at Demokratene kan bli valgets store overraskelse når stemmene telles opp på valgnatten mandag den 13. september.

Ja, og her har alle Demokrater en viktig jobb å gjøre for hver dag, for å få frem vår politikk og gode politiske løsninger til det norske folk, og som vil gi mer rettferdighet og et tryggere Norge: ved alltid å sette Norge først.

Kan bli valgvinner

Vidar Kleppe
Tidligere stortingsrepresentant,
og styremedlem i Demokratene

Følg oss på Facebook


Nyhetsbrev!

Ikke glem å melde deg på vårt nyhetsbrev.
Første utsending skjedde i midten av november 2020.