Norgesdemokratene
Prekestolen

Nytt fylkesstyre i Rogaland

Onsdag kveld den 24. mars ble det avholdt årsmøte via Google Meet for Demokratene Rogaland. Et nytt styre ble valgt ved akklamasjon. Tina Sparchholz ble valgt som leder.

I en pressemelding skriver Demokratene:

Sparchholz er bosatt i Aksdal på Haugalandet og jobber som fastlege. Hun er 52 år, har 3 barn og har vært gift 20 år. Hun og mannen kom til Norge i 2001, og hun etablerte seg som lege.

«Jeg er født i Øst-Tyskland og har erfaringer med overnasjonal styring og kontroll fra andre stater. Derfor er det
naturlig for meg å bli medlem i Demokratene, som er mot overnasjonal styring».

Sparchholz takker for tilliten på sin Facebook-side:

Jeg er veldig takknemlige og ydmyk for tilliten jeg har fått! Jeg har lite erfaring fra politikken, men jeg har mange flinke og erfarne folk med meg! I lag skal vi jobbe for Norge! Selv om jeg ikke er født i Norge, er det her jeg føler meg hjemme.

Norge er både unik, vakker og rik på mange måter. Det å bevare den enestående naturen og de flotte tradisjoner, er en hjertesak for meg! Derfor støtter jeg, stemmer for og er medlem av Demokratene i Norge!

Kjell Arne Thomassen fra Sandnes kommune blir nestleder. Han har yrkeserfaring som prosjektleder og prosjekterende på større næringsbygg. Thomassen gikk fra Fremskrittspartiet til Demokratene i januar 2020.

«Våre lover og handelsavtaler skal være underlagt norsk kontroll og ivareta norsk næringsliv. For meg er det viktig at Demokratene sier tydelig nei til raseringen av vår unike natur via byggingen av vindmøller. Jeg er også opptatt av å ha en infrastruktur som sikrer næringslivets muligheter for god og lønnsom drift på Vestlandet.»

Demokratenes talsmann, Geir Ugland Jacobsen, er optimistisk:

«Demokratene opplever for tiden en massiv medlemsvekst og entusiasme for vår politikk. Det er gledelig å ha fått med to så kompetente personer som Tina og Kjell Arne på laget fra Rogaland.»

Demokratene er dermed et landsdekkende parti, representert med fylkeslag og lokallag i alle landets fylker.

Denne pressemeldingen er også publisert i Document.no

Følg oss