Norgesdemokratene
Ekskludert fra FRP.

Ekskludert fra FRP.

Den tidligere Fylkeslederen for FRP i Oslo ble kastet ut av partiet. Han hadde uttalt seg i strid med partiets reglement; påståes det.

Den 15. desember ble Geir Ugland Jacobsen fratatt vervet som fylkesleder i Oslo Fremskrittsparti. Han ble samtidig ekskludert fra partiet, og fylkeslaget ble satt under administrasjon. Årsaken skal være at han har uttalt seg kritisk til Siv Jensen.

Han og Kent Andersen fra FRP har meldt seg inn i Demokratene. De er i full sving, og har sendt inn endel gode forslag til programmet, som allerede er under behandling ut januar. Både Geir og Kent sier at de er nasjonalkonservative, og det passer utmerket inn hos oss.

Lik oss på Rumble. Det nye video-nettstedet uten sensur. Her er lenke direkte til Rumble.Nyhetsbrev!

Ikke glem å melde deg på vårt nyhetsbrev.
Første utsending skjedde i midten av november 2020.

Følg oss