Demokratene Norge
Vil samarbeide med alle

Vil samarbeide med alle

Demokratene vil samarbeide med alle gode krefter som vil sette Norge først.

Det er trist å konstatere, at i starten på valgåret 2021, så er foreløpig ikke viljen til å snakke sammen og samarbeide med meningsfeller, som overordnet vil sette Norge først i sitt politiske virke — god nok. Her vil Demokratene bidra til samarbeid og endring.

Jeg vil derfor her og nå komme videre ved på nytt å invitere alle gode krefter, personer, lister og partier, som vil sette det norske folk og Norge først: til et helt nødvendig samarbeid om å komme frem til en politisk plattform i god tid før stortingslistene skal innleveres den 31. mars: for å stille lister i hele Norge til det historisk viktige stortingsvalget i 2021.

Om vi som ønsker å sette Norge først i politikken forsetter å bruke tid på “klaging og sutring” på hverandre som sier NEI til: Migrasjonsavtalen, EU, EØS, Schengen, bompenger, kabotasje, Acer, Vindmøller/turbiner, grunnløse asylsøkere, globalisme, bedre trygder for flyktninger enn nordmenn: Så vinner dessverre globalistene på stortinget og i regjeringen stortingsvalget i september. Dette bare for å nevne noen viktige saker for Norge der stortingspartiene og regjeringen svikter det norske folk. 

Samtidig har vi heldigvis i Norge personer, lister og partier som setter det norske folk og Norge først når de sier ja til: Selvstendighet, folkeavstemninger, kutt i bistand, ytringsfrihet, norske arbeidere, trosfrihet, norske sjøfolk, levelige pensjoner for nordmenn, gratis kreftmedisin.

Listen på JA-saker er selvsagt større enn dette, men dette er etter min mening en god start for alle oss som ønsker og sette Norge først, eller?

Vil samarbeide med alle

Vidar Kleppe
Tidligere stortingsrepresentant,
og styremedlem i Demokratene

Følg oss på Facebook


Nyhetsbrev!

Ikke glem å melde deg på vårt nyhetsbrev.
Første utsending skjedde i midten av november 2020.