Norgesdemokratene
Vil samarbeide med alle

Vil samarbeide med alle

Demokratene vil samarbeide med alle gode krefter som vil sette Norge først.

Det er trist å konstatere, at i starten på valgåret 2021, så er foreløpig ikke viljen til å snakke sammen og samarbeide med meningsfeller, som overordnet vil sette Norge først i sitt politiske virke — god nok. Her vil Demokratene bidra til samarbeid og endring.

Jeg vil derfor her og nå komme videre ved på nytt å invitere alle gode krefter, personer, lister og partier, som vil sette det norske folk og Norge først: til et helt nødvendig samarbeid om å komme frem til en politisk plattform i god tid før stortingslistene skal innleveres den 31. mars: for å stille lister i hele Norge til det historisk viktige stortingsvalget i 2021.

Om vi som ønsker å sette Norge først i politikken forsetter å bruke tid på “klaging og sutring” på hverandre som sier NEI til: Migrasjonsavtalen, EU, EØS, Schengen, bompenger, kabotasje, Acer, Vindmøller/turbiner, grunnløse asylsøkere, globalisme, bedre trygder for flyktninger enn nordmenn: Så vinner dessverre globalistene på stortinget og i regjeringen stortingsvalget i september. Dette bare for å nevne noen viktige saker for Norge der stortingspartiene og regjeringen svikter det norske folk. 

Samtidig har vi heldigvis i Norge personer, lister og partier som setter det norske folk og Norge først når de sier ja til: Selvstendighet, folkeavstemninger, kutt i bistand, ytringsfrihet, norske arbeidere, trosfrihet, norske sjøfolk, levelige pensjoner for nordmenn, gratis kreftmedisin.

Listen på JA-saker er selvsagt større enn dette, men dette er etter min mening en god start for alle oss som ønsker og sette Norge først, eller?

Følg oss