Demokratene Norge
Støtt Resett

Støtte til Resett

Når jeg leste at PDK lederen, Erik Selle, hadde startet kronerulling, til Resetts saksomkostninger, var jeg ikke i tvil, dette var noe vi i Demokratene også skulle bidra til, sier partileder, Makvan Kasheikal.

Jeg drøftet det med mine nærmeste partikolleger, og enstemmig var det.
Det er viktig å vise sin støtte når rettsvesenet i Norge i 2020 kan gjøre slik. Vi er avhengig av, som Erik Selle, selv uttalte, mediamangfold. Vi lever i et land med demokrati og ytringsfrihet, og slik skal det fortsatt være. Selv vet jeg godt hvordan det er å leve uten. I tiden som barn, da familien bodde i den kurdiske provinsen i Iran, før vi flyktet ut av landet.

Når man har kjent islam, så tett på kroppen som min familie har gjort, blir det helt feil for meg, når en norsk kvinne velger å reise avgårde, tilslutter seg IS, angrer etter en stund, og vil hjem igjen. Kommer hjem, pressen skriver om henne, for så bli straffet med saksomkostninger, av samme grunn. Det er så man ikke tror det er sant.

Derfor ønsker vi i Demokratene å bidra med 2000 kroner til denne innsamlingen, og håper mange flere bidrar, avslutter Makvan Kasheikal.

Partileder Makvan

Makvan Kasheikal
Partileder