Norgesdemokratene
Hurtigruten

Er Erna Solberg virkelig skuffet over Hurtigruten?

Hurtigruten har permittert norske sjøfolk på samme skip for så å hente utenlandske sjøfolk pluss en lege fra utlandet utenfor Schengen. Imens sitter de norske sjøfolkene på land og venter på å komme ombord på arbeidsplassen sin. Er det slik en behandler sine ansatte?

Hva er hun mest skuffet over? Er hun skuffet over at hun ikke har gjort jobben sin og har latt være å kreve automatisk forsvarlig karantene for mannskap og den uautoriserte legen eller skuffet fordi hun tillater billige utenlandske slavearbeidere på Norske skip i Norske farvann?

I så fall er hun like falsk som Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre. som gikk til angrep på norske jordbærbønder for å bruke underbetalte polakker, når han selv har gjort akkurat det samme hjemme hos seg selv. Og han skal representere den norske arbeiderklassen? Som arbeider forakter jeg slike slimåler som Støre og hans like på Stortinget. Det kan se ut som om mantraet på Stortinget er : Gjør som jeg sier, men ikke som jeg gjør. Altså ett sett regler for dem på Stortinget, og et annet sett regler for allmuen. Hvorfor er det ikke samme krav til karantene for utenlandske sjøfolk og andre utlendinger som kommer fra rød-listede land som det er for nordmenn i utlandet?

https://www.lykten.no/debatt/er-erna-solberg-virkelig-skuffet-over-hurtigruten/

Artikkelen er publisert i sin helhet hos Lykten.no den 8. august