Demokratene Norge

Max Hermansen spurte ut Merete Hodne

Max Hermansen spurte ut Merete Hodne«Jeg var en pyse som barn,» sa Merete Hodne da hun torsdag kveld lanserte sin bok «Det koster å gå mot strømmen» på Eldorado bokhandel i regi av Kolofon forlag. Hun ble mobbet, og mener at hun blir det fremdeles, på grunn av sine meninger. Men en pyse? Det er hun ikke lenger.

Hodne kom i medienes søkelys da hun nektet å klippe en hijab-kledd kvinne i sin frisørsalong, en kvinne som kastet hijaben og forlot islam kort tid etter at hun hadde vunnet en rettssak mot Merete Hodne.  Hendelsen førte til at Merete ble mobbet i et revynummer fra den populære revygruppen «Løgnaslaget». Hun ble kalt «nazifrisøren fra Bryne» i et revynummer som til sammen ble oppført over 50 ganger. Nylig tapte hun en injuriesak mot revygruppen, men saken er anket til lagmannsretten og kommer opp i september.

Under torsdagens lansering ble Hodne utspurt av lederen for Demokratene i Oslo, Max Hermansen. Her kan du se utspørringen: