Demokratene Norge
Standard bakgrunnsbilde

Klar melding til Kristoffer Joner

Makvan2Kristoffer Joner har som kjent med hjelp av Norsk Organisasjon for Asylsøkere og et reklamebyrå godt hardt ut mot Sylvi Listhaug på sin Facebook-side, og bedt leserne gi penger til NOAS i Sylvi Listhaugs navn. Lederen for Demokratene, Makvan Kasheikal, mener det er mange andre gode formål å samle inn penger til. Han har denne litt sarkastiske meldingen til den kjente skuespilleren:

«Må gratulerer Kristoffer Joner, med et meget godt politisk korrekt innlegg, som fikk satt Listhaug virkelig på plass, og deg i rampelyset. Får håpe at du bruker populariteten din på å jobbe for mer penger til sykehjemsplasser? En innsamling for uteliggere og fattige i Norge? Få fjernet sykehuskøer eller kanskje sørge for at minstepensjonister og eldre generelt kan få en verdig alderdom i Norge? Men med utgangspunkt i at du i Stavanger bystyre representerer Arbeiderpartiet kommer det nok ikke til å skje. Arbeiderpartiet gjorde jo ingenting med dette den tiden de satt med regjeringsmakten. Både du og Sylvi Listhaug virker til å være mer opptatt av lik og del enn å gjøre hverdagen enklere for folk flest!»

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.